NIC.TR KAPANIYOR!!!

Paylaş

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

23 MART 2020’DE NIC.TR ÖDEMEYE ve BAŞVURUYA KAPANDI.

  • 23 Mart 2020 tarihi itibari ile NicTR sayfası başvuru ve yenileme (ödeme) işlemlerine kapanmıştır.
  • İşlemleriniz sırasında herhangi bir kesinti ve aksaklık yaşanmaması adına en kısa sürede alan adlarınızı METUnic’e aktarabilir, uygun fiyatlı yenileme ücretlerimiz ve deneyimli uzman kadromunuzun bilgi birikimi ile yeni alan adı başvurularınızı hızlı ve sorunsuz olarak tamamlayabilirsiniz.
  • NicTR alan adı tahsis kuralları değişmeyecek olup, METUnic üzerinden yapmış olduğunuz başvurulara ait belge değerlendirme işlemleri, NicTR tarafından yapılmaya devam edecektir.
  • Alan adlarınızı METUnic’ e aktardığınızda DNS’ leriniz ilgili herhangi bir değişiklik ve duraksama yaşanmayacaktır.
  • NicTR’ de ödemesini yaptığınız alan adlarınızı METUnic’ e aktarmanız halinde NicTR’ deki yenileme tarihine kadar ücretsiz olarak kullanmaya devam edebileceksiniz.
  • METUnic’ e aktardığınız alan adları NicTR’ ye geri aktarılamayacaktır.
  • Alan adlarınız farklı bir kayıt operatöründe bulunuyorsa, Sorumlu Değişikliği Onay Formu ileterek doğrudan METUnic’ e aktarabilirsiniz.
  • Yakın zamanda eklenecek olan hizmetlerimizle birlikte güzel günlerde beraber olmak dileğiyle…

Kullanıcılarımızın destek ve güveni ile kısa zamanda “.tr “ uzantılı alan adlarında sektörün öncü kuruluşları arasında yer almış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm süreçle ilgili doğru ve güncel bilgiler METUnic sayfasından paylaşılmaya devam edilecektir. Detaylı bilgi almak için DESTEK sayfasından bize ulaşabilirsiniz.

NicTR’nin yeni başvuru ve yenileme (ödeme) işlemlerine kapanması ile ilgili detaylı bilgilere NicTR sayfasında bulunan duyuruları takip ederek ulaşabilirsiniz.

Daha Fazla İçerik

Editör Seçimi

SON GÜN! Başvuru Hakkınızı Kaybetmeyin!

BTK tarafından yapılan duyuruya göre, 3. kategori başvuru süreci 7 Ağustos 2024 itibariyle sonlanacaktır. Eğer henüz öncelikli hak sahibi olduğunuz “A.TR” alan adlarınız için başvuru