Donuts Inc. ve Afilias Inc. Identity Digital markası altında birleşti.

Paylaş

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Donuts Inc. and Afilias Inc. 22 Haziran 2022 tarihinde yeni bir şirket adı ve tek bir marka olan Identity Digital altında birleşti. Müşterilerin gerçek dijital kimliklerini bulmalarına, büyütmelerine ve korumalarına yardımcı olma hedeflerini daha iyi yansıtmak bu ismi seçtiklerini belirtiyorlar.

Donuts Inc. 2010 yılında kuruldu. 2020 yılında ise önde gelen bir üst düzey alan adı (TLD) kayıt otoritesi ve hizmet sağlayıcısı olan Afilias’ı satın aldı. Tek bir marka altında birleşen Identity Digital, insanların özgün dijital kimliklerini oluşturmalarına ve pazarlamalarına olanak tanıyan alan adları ve ilgili teknolojilerle çevrimiçi dünyayı birleştirmeyi hedeflemekte. Şirket, daha önce TrueName Domains altında bulunan yaklaşık 300 üst düzey alan adı (TLD) uzantısının yönetimini de üstlenmektedir.

Yeniden markalaşmanın yanı sıra Identity Digital, üst düzey alan adı seçeneklerini tanıtmak için önemli bir pazarlama kampanyası yürütmektedir. Amacı, tanımlayıcı alan adları kategorisi için tüketici farkındalığını ve tercihini artırmak olan bu kampanyada tüketicilerin alan adları konusunda seçenekleri olduğunu ve bu seçeneklerin çoğunun yeni alan adı uzantılarının genişliğinden kaynaklandığını anlamalarına yardımcı olmak. Bu alan adı uzantıları, tüketicilerin noktanın her iki tarafını da kullanarak dünyaya kim olduklarını göstermelerine yardımcı olan daha akılda kalıcı alan adlarına sahip olmalarını sağlıyor.

Daha Fazla İçerik

ALAN ADI

“.ORG” Güvenilir İnternetin Anahtarı

Üst düzey genel alan adları arasında bulunan .ORG, İngilizce “organization” kelimesinin kısaltmasıyla oluşturulmuş bir alan adı uzantısıdır. .ORG, dünya genelinde 10.8 milyondan fazla alan adı kaydı

Popüler Yazılar

.TR GEÇİŞ SÜRECİ EN ÇOK SORULAN 6 SORU

.TR Geçiş Süreci Nedir? “.tr” yapısındaki (örn: metunic.tr , google.tr , turkiye.tr) alan adlarının tahsis edilmesi için belirlenen yaklaşık 9 aylık zaman dilimini kapsamaktadır. “.tr”