ICANN81 İstanbul’da!

Paylaş

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

ICANN81 Yıllık Genel Kurul Toplantısı’nın 9-14 Kasım 2024 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olmasının heyecanını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz!

ICANN tarafından resmi olarak yayınlanan bilgiye göre, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan toplantının ev sahipliği Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı (BTK) tarafından yapılacaktır.

ICANN Akredite bir Kayıt Kuruluşu olarak, bu önemli etkinliğin Türkiye’nin Kalbi İstanbul’da gerçekleşecek olmasından büyük bir heyecan duyuyoruz. ICANN toplantıları, küresel İnternet dünyasındaki en güncel konuların ele alındığı, politika geliştirme süreçlerinin şekillendiği ve paydaşlar arasında etkileşimin yoğun olduğu kritik platformlardır. Bu toplantının İstanbul’da gerçekleşecek olmasının, Türkiye İnternet Ekosistemi ve tüm paydaşları için benzersiz bir fırsat sunacağına inanıyoruz.

Alan adı ve İnternet dünyasının tüm üyelerinin, bu değerli toplantıya yüz yüze veya uzaktan katılımı beklenmektedir. Kayıt işlemleri ücretsiz ve herkesin katılımına açık olacaktır.

ICANN81 etkinlik takvimine ulaşmak için tıklayınız.

ICANN Nedir?

ICANN, İnternetin sorunsuz çalışmasını sağlayan pek çok işlevden sorumlu, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. ICANN’ın temel sorumlulukları arasında, alan adlarının, IP adreslerinin ve DNS’nin yönetilmesi ve koordine edilmesi bulunur. Ayrıca, ICANN alan adlarının kaydını ve transferini gerçekleştiren kayıt kuruluşlarının akreditasyonunu da sağlar. ICANN, belirli standartlara ve prosedürlere uygunluğu sağlamak ve İnternetin genel işleyişinin sürekliliğini korumak için bu kuruluşları düzenli olarak denetler.

Daha Fazla İçerik

Registry Bakım/Kesinti

How to Make .TR Pre-Order?

How to make pre-order for a new .TR domain name? How to make .TR pre-order for a domain name that is already in your METUnic

Editör Seçimi

.TR Ön Sipariş Oluşturma Adımları

Yeni bir .TR alan adı ön sipariş oluşturmak için: METUnic hesabınızda bulunan farklı .tr uzantılı (com.tr/net.tr/vb) alan adları için .TR ön siparişi oluşturmak için: .TR