Yeni Hizmetimiz: Güvenlik Paketleri

Paylaş

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Dijital varlıkların korunması günümüz iş dünyasında kritik bir öneme sahiptir. Markanızın güvenliği için daha ileri seviyede bir koruma arayışındaysanız, sunmaya başladığımız yeni güvenlik paketlerini keşfedin! İşte com, net ve org uzantılı alan adlarınız için sunduğumuz Gelişmiş ve Profesyonel Güvenlik Paketleri ile ilgili detaylar.

Genişletilmiş Güvenlik Paketi

Bu paket kapsamında, alan adına yönelik yapılmak istenen transfer, güncelleme, silme gibi istekler METUnic (Registar) tarafından kilitli hale getirilir. Kritik alan adlarınız için kullanmanız önerilmektedir. Gelişmiş Güvenlik Paketi, markanızın dijital varlıklarını üst düzeyde koruma altına almak için tasarlanmıştır.

Profesyonel Güvenlik Paketi

Bu paketin amacı, kayıt otoritesi (Registry) tarafından alan adınıza yönelik silme, transfer ve güncelleme gibi işlemlerin yapılmasını engellemektir. Otorite tarafındaki bu güvenlik önlemi, alan adı için mutlak bir güvenlik sağlamaktadır. Markanızın en önemli alan adlarını korumak için tavsiye edilir. Profesyonel Güvenlik Paketi, markanızın dijital kimliğini en üst düzeye çıkarmak için özel olarak tasarlanmıştır.

METUnic Güvenlik Paketlerinin özelliklerini aşağıdaki bilgi tablosunda görebilirsiniz.

METUnic Genişletilmiş ve Profesyonel Güvenlik Paketleri ile dijital varlıklarınızı güçlendirin, marka itibarınızı koruyun! İhtiyacınıza uygun çözümler ve daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmeyi unutmayın.

Daha Fazla İçerik

ALAN ADI

“.ORG” Güvenilir İnternetin Anahtarı

Üst düzey genel alan adları arasında bulunan .ORG, İngilizce “organization” kelimesinin kısaltmasıyla oluşturulmuş bir alan adı uzantısıdır. .ORG, dünya genelinde 10.8 milyondan fazla alan adı kaydı

Popüler Yazılar

.TR GEÇİŞ SÜRECİ EN ÇOK SORULAN 6 SORU

.TR Geçiş Süreci Nedir? “.tr” yapısındaki (örn: metunic.tr , google.tr , turkiye.tr) alan adlarının tahsis edilmesi için belirlenen yaklaşık 9 aylık zaman dilimini kapsamaktadır. “.tr”