.ORG Impact Awards 2024: Topluluğunuz İçin Bir Fırsat!

Paylaş

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Topluluklarına anlamlı katkılarda bulunan bireyleri ve kuruluşları tanımak ve ödüllendirmek için düzenlenen prestijli .ORG Impact Awards 2024 başvuruları başladı! Bu global ödül programı, .ORG alan adıyla bağlantılı kişi ve organizasyonların başarılarını kutlamayı amaçlıyor. İşte bu heyecan verici ödül programı hakkında bilmeniz gereken her şey:

.ORG Impact Awards Nedir?

.ORG Impact Awards, Public Interest Registry tarafından düzenlenen ve .ORG alan adıyla bağlantılı kişi ve kuruluşların topluluklarına yaptıkları önemli katkıları kutlayan küresel bir ödül programıdır. Bu program, toplum üzerinde büyük etkisi olan projeleri ve başarıları tanımak ve ödüllendirmeyi amaçlamaktadır.

Kimler Başvurabilir?

Başvurular, en az 18 yaşında olan ve .ORG alan adıyla bağlantılı bireyler veya kuruluşlar tarafından yapılabilir. Public Interest Registry çalışanları, onların aile üyeleri ve ilgili şirketlerin çalışanları başvuru yapamaz. Daha fazla bilgi için resmi kurallara göz atabilirsiniz.

Başvuru Süreci ve Kurallar

Başvuru Kitine Erişim:

Başvuru kuralları ve süreçle ilgili tüm detayları içeren 2024 Kuralları ve Başvuru Kitini buradan görüntüleyebilir veya indirebilirsiniz.

18 Yaş Altı Nominasyonlar:

18 yaş altındaki bireyler, ebeveyn veya yasal vasilerinin imzasıyla başvuru yapabilirler. 18 yaş altı finalistlerin ebeveynleri veya yasal vasileri tarafından imzalanmış bir izin formu doldurması gerekecektir.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Başvuru yapmak için https://enter.orgimpactawards.org/ adresini ziyaret ederek online formu doldurmanız yeterli olacaktır. Resmi uygunluk kriterleri, kurallar, başvuru gereksinimleri, son tarihleri ve değerlendirme bilgileri için .ORG Impact Awards Başvuru Kitini indirebilirsiniz.

Başvuru Sınırları ve Süresi

Bir kişi, sınırsız sayıda başvuru yapabilir ancak her başvuru benzersiz olmalıdır. Başvurular, 1 Mayıs 2023 – 1 Mayıs 2024 tarihleri arasındaki faaliyetleri kapsamalıdır. Her kategori için 500 kelime sınırında yazılı cevap gereklidir.

Bilgilerinizin Yayınlanması

Başvurularınız, .ORG dijital platformlarında yıl boyunca çeşitli şekillerde (makaleler, videolar, sosyal medya gönderileri vb.) yayınlanabilir.

Değerlendirme Süreci

Başvuru süresi sona erdikten sonra, tüm başvurular bir İnceleme Paneli tarafından değerlendirilecek ve 10 başvuru jüri değerlendirmesi için seçilecektir. Jüri üyeleri, başvuruları programın resmi kurallarında belirtilen kriterlere göre puanlayacaktır.

Kazananların Bildirilmesi

Kazananlar, 8 Ekim 2024 tarihinde Washington, DC’de gerçekleştirilecek olan 2024 ORG Impact Awards etkinliğinde duyurulacaktır. Finalistler, dijital ve video içeriklerin hazırlanabilmesi için yaklaşık olarak 5 Ağustos 2024 tarihinde bilgilendirilecektir.

Ödüller

  • .ORG of the Year: $40,000 USD
  • Kategori Kazananları: $10,000 USD
  • Kategori Finalistleri: $2,500 USD

Kazananlar, tercih ettikleri bir STK’ya bağış yapma şansına sahip olacaklar. Ayrıca, kazananlar .ORG dijital platformlarında geniş çapta tanıtılacak ve özel bir .ORG Impact Awards logo markasını promosyon malzemelerinde kullanma hakkına sahip olacaklar.

Etkinlik Formatı

2024 yılında, .ORG Impact Awards ödülleri Washington, DC’de canlı bir etkinlikle sunulacaktır.

Bu yılki .ORG Impact Awards, topluluğunuzdaki önemli çalışmaları tanıtmak ve onları ödüllendirmek için mükemmel bir fırsat sunuyor. Başvurunuzu hemen yapın ve topluluğunuzun etkisini kutlayın!

Detaylı bilgi için https://orgimpactawards.org/

Daha Fazla İçerik

Editör Seçimi

SON GÜN! Başvuru Hakkınızı Kaybetmeyin!

BTK tarafından yapılan duyuruya göre, 3. kategori başvuru süreci 7 Ağustos 2024 itibariyle sonlanacaktır. Eğer henüz öncelikli hak sahibi olduğunuz “A.TR” alan adlarınız için başvuru

ALAN ADI

.ORG Impact Awards 2024: Topluluğunuz İçin Bir Fırsat!

Topluluklarına anlamlı katkılarda bulunan bireyleri ve kuruluşları tanımak ve ödüllendirmek için düzenlenen prestijli .ORG Impact Awards 2024 başvuruları başladı! Bu global ödül programı, .ORG alan