Identity Digital’ın Genişleyen Ailesi

Paylaş

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Afilias Inc. ve Donuts Inc. 22 Haziran 2022 tarihinde yeni bir şirket adı ve tek bir marka olan Identity Digital altında birleştiğini “Donuts Inc. Ve Afilias Inc. Identity Digital Markası Altında Birleşti” başlıklı blog yazımızda sizlere duyurmuştuk. Bu birleşme sonucunda Afilis’ın sisteminde bulunan ve METUnic’in de sunduğu uzantılardan olan .info ve .pro Identity Digital yönetimine geçmişti.

1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren ise Afilias sisteminde bulunan .me uzantısı başta olmak üzere .aero, .ag, .asia, .bz, .ist, .istanbul, .kids, .lc, .ltda, .mn, .onl, .pr, .rich, .sc, .spa, .srl, .vc, .vegas, ve.xin uzantıları da Identity Digital sistemine geçiş yaptı.

METUnic’in sunduğu uzantılardan biri olan “.me” uzantısı, Montenegro’nun ülke alan kodu(ccTLD) uzantısıdır ve kişisel web siteleri, portfolyolar, bloglar ve yaratıcı projeler gibi çeşitli amaçlar için kullanılmaktadır. Identity Digital’ın bu birleşmesi, “.me” uzantısının kullanıcılarına daha fazla fırsat sunacağı anlamına geliyor. Yeni markanın sağlayacağı güncellenmiş teknoloji ve hizmetler, “.me” alan adı kullanıcılarının çevrimiçi varlıklarını daha etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olacaktır.

Yeni gelişmeler ve güncellemeler için METUnic Blog’u ve Identity Digital’ın resmi web sitesini takip etmeyi unutmayın! “.me” uzantısı ile birlikte yakında devreye alacağımız bir çok Identity Digital uzantısına sahip olarak çevrimiçi kimlik oluşturmak isteyen herkesi bu heyecan verici değişikliklere göz kulak olmaya davet ediyoruz.

Daha Fazla İçerik

ALAN ADI

“.ORG” Güvenilir İnternetin Anahtarı

Üst düzey genel alan adları arasında bulunan .ORG, İngilizce “organization” kelimesinin kısaltmasıyla oluşturulmuş bir alan adı uzantısıdır. .ORG, dünya genelinde 10.8 milyondan fazla alan adı kaydı

Popüler Yazılar

.TR GEÇİŞ SÜRECİ EN ÇOK SORULAN 6 SORU

.TR Geçiş Süreci Nedir? “.tr” yapısındaki (örn: metunic.tr , google.tr , turkiye.tr) alan adlarının tahsis edilmesi için belirlenen yaklaşık 9 aylık zaman dilimini kapsamaktadır. “.tr”