OpenAI ve çığır açan chatbotu ChatGPT nedir?

Paylaş

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

OpenAI

OpenAI, bir açık kaynaklı araştırma enstitüsüdür ve dil, görüntü, ses ve diğer veri türlerini kullanarak yapay zeka (AI) ve makine öğrenimi (machine learning) alanlarında çalışır. OpenAI, 2015 yılında Elon Musk, Sam Altman ve diğer büyük isimler tarafından kurulmuştur.

OpenAI, araştırma sonuçlarını ve çalışmalarını açık kaynaklı olarak paylaşır ve bu sayede araştırmacılar ve geliştiriciler tarafından kullanılabilir. Bu sayede, araştırmacılar ve geliştiriciler tarafından kullanılabilir ve bu alanlarda yapılan araştırmalar hakkında bilgi edinebilirler.

ChatGPT

ChatGPT, OpenAI tarafından geliştirilen bir dil modelidir. Bu model, insan dilini anlamaya ve yanıt vermeye yönelik eğitilmiştir ve konuşma ve yazışma üzerine çalışır. ChatGPT, insan diline benzer bir şekilde yanıt verebilir ve insanlarla konuşur gibi görünebilir. Bu model, dil üzerine çalışmalar yapan araştırmacılar ve geliştiriciler için kullanışlı bir araç olabilir.

ChatGPT, dil üzerine çalışmalar yapan araştırmacılar ve geliştiriciler için kullanışlı bir araç olabilir, ancak bu modelin doğruluğu ve güvenilirliği konusunda garanti verilemez. Bu model, sadece bir dil modelidir ve yanıtları verirken insan dilini taklit eder. Bu yüzden, ChatGPT yanıtlarının doğruluğu ve güvenilirliği konusunda dikkatli olunması gerekir.

Son olarak, bu blog yazısının tamamı ChatGPT tarafından yazıldı.

https://chat.openai.com/chat linkinden ChatGPT’ye OpenAI ve ChatGPT nedir? diye sorduk ve yukarıdaki cevapları aldık.

Geleceğe hoş geldiniz.

Daha Fazla İçerik

ALAN ADI

“.ORG” Güvenilir İnternetin Anahtarı

Üst düzey genel alan adları arasında bulunan .ORG, İngilizce “organization” kelimesinin kısaltmasıyla oluşturulmuş bir alan adı uzantısıdır. .ORG, dünya genelinde 10.8 milyondan fazla alan adı kaydı

Popüler Yazılar

.TR GEÇİŞ SÜRECİ EN ÇOK SORULAN 6 SORU

.TR Geçiş Süreci Nedir? “.tr” yapısındaki (örn: metunic.tr , google.tr , turkiye.tr) alan adlarının tahsis edilmesi için belirlenen yaklaşık 9 aylık zaman dilimini kapsamaktadır. “.tr”