Çoklu fatura adresi tanımlamak artık mümkün!

Paylaş

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Hesabınız üzerinden yaptığınız ödemelerin farklı kişilere ya da kuruluşlara faturalandırılmasını mı istiyorsunuz?

METUnic olarak, gerçekleştirdiğiniz farklı ödeme işlemlerinin ayrı kişi ya da kuruluş bilgisine göre faturalandırılması için birden fazla faturalandırma adresi tanımlama özelliğini hizmetinize sunuyoruz.

Müşteri hesabınızdan yapacağınız ödemelerin faturalandırılmasında kullanmak üzere yeni faturalandırma adresleri eklemek için “Faturalandırma Adresleri” menüsüne erişim sağlamanız yeterli olacaktır.

Paylaşılan görselde numaralandırıldığı gibi, müşteri panelinizin farklı sayfalarındayken de ekrandan erişim sağlayabileceğiniz “faturalandırma” ana menüsüne tıklayıp ardından “Faturalandırma Adresleri” menüsüne girebilirsiniz.

Ayrıca ana sayfanızda dolaşıyorsanız doğrudan müşteri kartınızın altında bulunan kısa yolu kullanarak yine “Faturalandırma Adresleri” menüsüne girebilirsiniz.

Menüye girdiğinizde eğer henüz tanımlanmış bir faturalandırma adresiniz bulunmuyorsa kayıtlı bir kart bilgisi görüntülenmeyecektir.


Ekle” butonuna tıkladığınızda sayfa üzerinde bir açılır pencere görüntülenecektir.

Bu pencere üzerinden oluşturmak istediğiniz yeni faturalandırma adresinize ait bilgileri doğru şekilde, adımları takip ederek girmelisiniz.

Bireysel, kurumsal, şahıs şirketi, yabancı kişi ya da kuruluşlar için farklı fatura türlerinden birini seçerek diğer bilgileri buna uygun olarak girebilirsiniz.

Hesabınızda daha öncesinde kayıtlı bir faturalandırma adresi yoksa ekleyeceğiniz ilk faturalandırma adresi “varsayılan” adres olarak kaydedilir. Varsayılan faturalandırma adresleri hesaptan kaldırılmaz.

Eklenen yeni faturalandırma adresi bir kart olarak faturalandırma adresleri menüsüne kaydedilir. İstediğiniz zaman bu kaydı güncelleyebilir ya da silebilirsiniz.

Eklenmiş faturalandırma adreslerinizi, ödeme yapma işleminizin son aşamasında seçerek işlemlerinize devam edebilirsiniz.

Herhangi bir satın alma işleminizde varsayılan adresle ya da listeden seçebileceğiniz diğer adreslerle devam edebilmenizin yanı sıra tam olarak ödeme anında farklı bir fatura adresi tanımlayarak bu adresle de siparişinizi onaylayabilirsiniz.

Ekleyeceğiniz bu adres faturalandırma adresleri menüsüne eş zamanlı olarak kaydedilirken size de işlemlerinizi METUnic aracılığıyla hızlı bir şekilde tamamlamış olmanın keyfini sürmek kalacak.

Fatura görüntüleme özelliği ile artık faturalarınıza kontrol panelinizden erişebilirsiniz!

Faturalandırma menüsünde yer alan ödeme geçmişine tıklayarak hangi hizmet için, ne zaman ve ne kadar ödeme yaptığınızı detaylı şekilde görüntüleyebilir ve bu ödemelerinize bağlı işlemi tamamlanmış e-arşiv ve e-fatura bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bu sayfa üzerinden paylaşılan tüm detayları CSV dosyası olarak indirebilirsiniz.

Daha Fazla İçerik

ALAN ADI

“.ORG” Güvenilir İnternetin Anahtarı

Üst düzey genel alan adları arasında bulunan .ORG, İngilizce “organization” kelimesinin kısaltmasıyla oluşturulmuş bir alan adı uzantısıdır. .ORG, dünya genelinde 10.8 milyondan fazla alan adı kaydı

Popüler Yazılar

.TR GEÇİŞ SÜRECİ EN ÇOK SORULAN 6 SORU

.TR Geçiş Süreci Nedir? “.tr” yapısındaki (örn: metunic.tr , google.tr , turkiye.tr) alan adlarının tahsis edilmesi için belirlenen yaklaşık 9 aylık zaman dilimini kapsamaktadır. “.tr”